Verzenden & retouren

In de scheepvaart
 
 Na ontvangst van de bestelling, zullen we beginnen met de verwerking van dat duurt gemiddeld 1-2 werkdagen. Het product zal worden verscheept, en een tracking-nummer zal e-mail naar u na verzending van uw bestelling. Scheepvaart duurt 5-10business dagen. Verzending wordt gemaakt via EMS, zodat u kunt genieten van gratis verzending.
 
 Momenteel bieden we gratis verzending internationaal.
 
 Echter, afgezien van enkele landen, EMS worden niet geaccepteerd, moet u de transportkosten te betalen voor ons, als Nederland, Slovenië, Cyprus, Polen, enz.
 
 Terugkeer & Exchange
 
 
 Ruilen pakketten verwijzen www.goirle40-45.nl moeten worden gestuurd binnen 7 dagen vanaf het moment dat de aanvraag is goedgekeurd.
 
 Terugkeer: De koper betaalt voor het verschepen terug naar www.goirle40-45.nl in de originele staat en verpakking. Na controle zullen wij uw rekening crediteren voor het bedrag dat de koper betaald voor de schoenen minder forfaitaire vergoeding voor verzend-en verpakkingskosten. Voor alle gratis verzending items, een $ 30 kosten voor verzend-en administratiekosten ($ 30 voor de eerste 1 punten en $ 8 voor elk extra punt terug) blijft behouden om het verschepen kosten te dekken.
 
 * Als gevolg van de schommelingen in de internationale wisselkoers, zal internationale klanten terugbetalingen te ontvangen tegen de koers op het moment van terugbetaling. www.goirle40-45.nl betalingen in USD op het moment van aankoop en terugbetaling in USD op het moment van aflossing ontvangt. Alle conversies worden uitgevoerd door X-RATE
 
 Exchange: De koper is verantwoordelijk voor de verzending item terug naar www.goirle40-45.nl . De 30 dollar zal worden gebruikt schip het geruild punt terug naar de koper. Retourneren en uitwisselingen terug naar www.goirle40-45.nl moet worden gepost gemarkeerd binnen 7 dagen uw aanvraag is goedgekeurd.
 
 * Return of Exchange:
 * Naam:
 * Adres:
 * E-mail:
 * Product ID:
 * Afmetingen:
 * Bestelnummer:

 
Terug